Polonyalı yıldız, Bundesliga'nın dönüşüne kısa bir süre kala basın mensupları ile bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Manchester City forması giyen ve geçtiğimiz sezondan bu yana takımı Bayern Münih ile anılan Leroy Sane üzerine Lewandowski şunları söyledi:"Leroy Sane ile ilgili çok fazla iddia ortaya atılıyor. Söyleyebileceğim tek şey onun muazzam yeteneklere sahip, takım arkadaşlarıyla çok iyi bir uyum içinde olan harika bir futbolcu olduğu. Sadece Premier Lig'de ya da Şampiyonlar Ligi'nde değil; Schalke'de de neler başardığını gördük. Oyun içinde çözüm bulmaya yardım eden bir oyuncu." ifadeleirni kullandı.

16 Mayıs'ta resmen başlayacak olan Bundesliga hakkında tecrübeli oyuncu şunları dile getirdi:"İşlerin yeniden devam edecek olmasından dolayı mutluyuz. Futbolsuz geçen zaman çok zordu ama önce sağlık geliyor. Almanya'daki durumun şu anda dengeli olduğunu düşünüyorum. Güvende hissediyoruz ve oynayabileceğimizi düşünüyoruz. En önemlisi de bu."diye konuştu.,

Kariyerinin en iyi maçının hangisi olduğu sorulduğunda Lewandowski şöyle söyledi: "Çok fazla var ama 9 dakikada 5 gol attığım Wolfsburg maçını söyleyebilirim. Çok özeldi; aslında imkansız bir şeydi. Böyle bir şeyi yapabileceğimi hayal edemezdim. Hayatım boyunca unutmayacağım. Ayrıca 2013 Şampiyonlar Ligi yarı finallerinde Dortmund'da oynarken Real Madrid'e karşı 4 gol attığım maçı da asla unutmayacağım." dedi.

Karantina sürecinde yaptığı çalışmalar ve fiziksel durumu üzerine 31 yaşındaki isim şöyle devam etti: "Biz pek ara vermiş sayılmayız. Evlerimizde uyguladığımız antrenman programları hiç de kolay değildi. Aksine eskisinden daha iyi hissediyorum çünkü önceki iki ayda olduğundan daha fazla spesifik çalımalar yaptım. Kendi kondisyonum üzerinde özel olarak çalışabildim. Daha önce fırsatım olmayan çalışmaları yaptım. Kulübün hazırladığı program çok iyiydi." açıklamalarında bulundu.


KAYNAK:goal