Adı bir süredir Premier Lig'in devleriyle gündeme gelen Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki oyuncusu Jadon Sancho için Liverpool ve İngiltere Milli Takımı'nın eski sağ beki Glen Johnson tavsiyelerde bulundu.

Sancho'nun Manchester United'a transfer olmasının kendisi için yanlış tercih olacağını dile getiren eski oyuncu Johnson, Liverpool ya da Chelsea'nin Sancho için daha uygun olacağını belirtti.

TalkSPORT' a açıklamada bulunan eski sağ bek oyuncusu Johnson, "Transfer ücretini karşılayabilecek hemen herkes onu isteyecektir. Dolayısıyla Sancho'nun bir sonraki kulübünü seçmek için zamanı olacaktır. Ama United'a imza atmanın onun için yanlış bir karar olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Glen Johnson açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü; ''United elbette harika bir kulüp ve oraya giderse bu CV'sinde çok iyi görünür," diyen Johnson, "Ancak takım şu anda olması gereken yerde değil ve bu durum bence genç bir oyuncu olarak ilk günden itibaren üzerine çok fazla baskı yükleyecektir" 

"Chelsea, Liverpool ya da belki İspanya'dan bir kulübe imza atarsa, buralarda ona belki her hafta ilk 11'de başlayacağının garantisini veremeyebilirler," şeklinde konuşan Jophnson, "Ama bu kulüpler Sancho'nun zaman içinde gelişimine yardımcı olacaklardır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.com