Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in eski oyuncularından olan ve bir dönem kulüpte Carlo Ancelotti'nin yardımcılığını da yapan Willy Sagnol, transferi gündemde olan Premier Lig takımlarından Manchester City forması giyen Leroy Sane için ses getirecek açıklamalar yaptı.

RMC'ye Bayern Münih'in renklerine bağlamak istediği konuşulan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Sane hakkındaki görüşlerini paylaşan Sagnol şu ifadeleri kullandı;

"Karakter itibarıyla Bayern Münih'e uygun bir oyuncu değil. Çok istikrarsız ve içe dönük bir yapısı var. Kulüp yapısına uyacağını düşünmüyorum. Sane, Manchester City'de ve Almanya Milli Takımı'nda da birçok sorunlar yaşadı."

Sagnol, Alman ekibinin Sane'ye yüklü bir miktarda harcama yapmak yerine Bayer Leverkusen'in gözde yıldızı Kai Havertz'i transfer etmesi gerektiğini de söylerken şu sözleri sarf etti;

"Sane için yaklaşık 80 milyon euro'luk bir bonservis bedelinden bahsediyoruz. Ben olsam, 20 milyon euro daha ekler ve Kai Havertz'i transfer ederdim."

Son dönemlerde adı Avrupa devleriyle anılan 20 yaşındaki futbolcu Havertz, Bayer Leverkusen forması ile bu sezon şu ana kadar çıktığı 38 resmi maçta 15 gol 8 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Goal.com