Şampiyon olduk, çok mutluyuz"

"Radyospor'da önceki konuşmalarımızda da seninle şampiyonluk hakkında çok konuştuk. 1990'lı yıllarda Rusya'da şampiyon olan Spartak Moskova 16 yıl şampiyon olamamıştı. Bu sezon hocamızla birlikte çok iyi hazırlandık ve şampiyonluk ipini 3 hafta önce göğüsledik. Şampiyon olduk, çok mutluyuz"

"Hiçbir kulüple..."

"Şu anda hiçbir kulüple anlaşma durumum yok, Spartak Moskova takımında 1 yıl daha  opsiyonum var. Sezon sonunda bu konuyu oturup konuşacağız"

"Türkiye'ye döner miyim?"

"Türkiye'deki her kulübümüz değerlidir. Bunu sadece İstanbul takımlarına indirgeyemeyiz. Şu anda kafamda 'Türkiye'ye döner miyim?' gibi bir soru yok. Spartak Moskova takımında son 3 maçım ve bu karşılaşmalara odaklandım"

"Trabzonspor ile görüşmüş olabilir"

"Babam aynı zamanda menajerim, babam şu aşamada Trabzonspor ve başka kulüplerle görüşmüş olabilir. Fakat ben babama bu konuları sezon sonunda konuşalım dedim"

"Atletico Madrid ile görüştüm"

"Alman  Bundesliga her zaman benim için bir opsiyon. La Liga'dan görüştüğüm kulüpler oldu, o dönem Spartak Moskova'ya transfer oldum. İspanya'dan Atletico Madrid ile görüştüm, o dönem ciddi temaslarım olmadı dedi.(Ajansspor)