Kariyerini Avusturya Bundesliga ekiplerinden Admira Wacker'de sürdüren 25 yaşındaki golcü oyuncu Sinan Bakış, gelecek hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de daha önce Kayserispor ve Bursaspor formalarını terleten Sinan, 2018 yazında Admira Wacker'a transfer olmuştu.

Geçen sezon Avusturya ekibinin forması ile 29 resmi mücadelede 5 gollük performans sergileyen Sinan, bu sezon ise şu ana kadar çıktığı 20 maçta 11 gollük performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Mackolik ve Goal.com'a açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki forvet, formunu sürdürmek için çok çalıştığını şu ifadelerle dile getirdi; "Kendimi gün geçtikçe daha da geliştiriyorum. Bu sezon özel yaşantıma ve beslenmeme dikkat ediyorum. Bunun yanı sıra düzenli forma giydiğim için, gol yollarında sıkıntı çekmiyorum." 

Sinan, kariyer hedeflerini ise şu ifadelerle anlattı; "İki tane büyük hedefim var. Birincisi A Milli Takım forması giymek, ikincisi üst düzey bir ligde futbol oynamak. Bunun yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de oynamayı çok istiyorum."

25 yaşındaki oyuncu, Süper Lig ekiplerinden teklif alması halinde bunu değerlendirip değerlendirmeyeceği yönündeki soruya da şu şekilde yanıt verdi; "Hedefim Avrupa'da kariyerimi devam ettirmek. Genç yaşımda Kayserispor ve Bursaspor'da Süper Lig tecrübesi yaşadım. Ama Süper Lig'den teklif gelirse yine değerlendiririm."

Daha önceden Türkiye'nin U21 ve U20 takımlarında görev aldığınını altını çizen Sinan Bakış, Milli Takım forması giymenin en önemli hedeflerinden birisi olduğunu belirtirken; "Henüz kimseyle bir görüşmem olmadı. Eğer Milli Takım'a çağrılırsam benim için büyük bir onur olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.com