Süper Lig ekiplerinden Rizespor forması giyen 34 yaşındaki Çek futbolcu Milan Skoda, Sarı Kırmızılı takımın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile yaşadığı çarpışma sonunda sakatlık geçiren deneyimli eldiven için hala çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanından 2-0 mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da Muslera şoku yaşanmıştı.

Uruguaylı file bekçisi, Rizesporlu futbolcu Skoda ile yaşadığı bir çarpışma sonucu sakatlanarak sahayı ambulansla terketmişti. Daha sonra Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ise Muslera'nın ayağında kırık olduğu belirtilmişti.

Skoda yaşananlardan ötürü çok üzgün olduğunu dile getirirken, Çekya basınına yaptığı açıklamada Galatasaray galibiyeti ve Muslera'nın sakatlığı hakkında konuştu.

Skoda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullnadı;

"Galatasaray'ı yenmek harika bir duygu. Çünkü gerçekten çok büyük bir kulüp. Ayrıca bu maçta gol attım. Ancak golüme rağmen hiç de iyi hissetmedim. Çünkü masum olmama rağmen Muslera'nın sakatlığına çok üzüldüm. Hala aklımda. Düşündüğüm zaman kendimi iyi hissetmiyorum. Aslında o pozisyon çok hızlı gelişti. Ben pozisyonu takip ettim. O sırada Galatasaraylı defans oyuncusu beni biraz arkadan itti ve şut çekmek üzereyken dengemi kaybedip düştü. Muslera ile çarpıştık. Gerçekten çok talihsiz bir andı."

Kaynak: Goal.com