Süper Lig ekibi Rizespor, Melnjak için Mehmet Cengiz Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.

Çaykur Rizespor'un geçen sezon devre arasında transfer ettiği 27 yaşındaki Hırvat defans oyuncu Dario Melnjak'ın sözleşmesini, karşılıklı anlaşarak 2021-2022 sezonu sonuna kadar uzattığı belirtildi.

Rizespor sportif direktörü Yılmaz Bal, Melnjak'ın camia tarafından sevilen bir oyuncu olduğunu, kalmasından mutlu olduklarını dile getirdi.

Sezon başından itibaren devre arasına kadar ara ara görüşmeler yaptıklarını ifade eden sportif direktör, "Yurt içi ve yurt dışından teklif vardı. Kendisi kulüpten ayrılmayı düşünmedi. Sonucunda 2 yıl daha aramızda kalmak istediğini belirtti. Bizimle birlikte olacak. Sözleşmesinde herhangi bir madde yok. Sözleşmesini uzattı." şeklinde konuştu.

Abdullah Durak, Oğulcan Çağlayan ve Abarhoun'un sözleşmelerini uzatmak için çalışmalar yaptıklarına değinen Bal, kaleci Gökhan Akkan'ın sözleşme şartları ile ilgili de iç transfer görüşmelerinin devam ettiğini sözlerini ekledi.

Tecrübeli savunma oyuncusu Melnjak ise karar vermenin çok kolay olduğunu ifade ederek, "Her şey çabuk gelişti. Kısa bir toplantı oldu. Buraya geldiğim ilk günden itibaren bana ailenin bireyi gibi davranıldı. Bu şehre ve kulübe olan sevgim kararımdaki en büyük etken oldu." ifadelerini kullandı.

Hayallerini gerçekleştirmeye başladığını dile getiren Melnjak, "Milli takıma yükseldim. İlk hayalimi gerçekleştirdim. Hayalimde önümde 5 büyük Avrupa Ligi'nde oynamak var ama Türkiye liginde olmaktanda çok mutluyum. İki yıl daha buradayız. Mutluyum." şeklinde konuştu.

Kaynak: TRT Spor