Avrupa’nın en yüksek ödülü golf turnuvası Turkish Airlines Open 2016, bu yıl dünyaca ünlü yıldızlar Rory McIlroy ve Tiger Woods’un dönüşüne sahne olacak.

Bu yıl 3-6 Kasım’da dördüncüsü Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta düzenlenecek ve Race to Dubai Final Serisi’nin ilk ayağı olacak turnuvada, dünya çapında 78 golfçü, 7 milyon dolarlık büyük ödül için mücadele edecek. Bu yılın en önemli özelliği ise 2012’de yine Belek’teki Dünya Golf Finali’nde oynayan iki eski dünya 1 numarası olan İrlandalı Rory Mcllroy ile ABD’li Tiger Woods’un yeniden bir araya gelmesi olacak. 45 yayıncı kuruluş tarafından 58 ülkede yayınlanacak turnuva, 4 gün boyunca canlı ve bant yayınlarla yaklaşık 500 milyon haneye ulaşacak.

MCILROY: SABIRSIZLANIYORUM
Türkiye’ye daha önce iki kez gelen dünyaca ünlü golf oyuncusu Rory McIloy, “Türkiye’de yeniden oynamak için sabırsızlanıyorum. Turkish Airlines Open artık takvimde önemli bir yer edindi. Ben de bu kez öncekilerden daha iyi bir derece elde etmeye çalışacağım” diye konuştu. Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu da “Bugüne kadar düzenlenenlerin iyisi olacağına inanıyoruz” dedi.