Milyonlarca kişinin takip edeceği Floyd Mayweather-Conor McGregor maçının biletleri tükendi. Bilete sahip olmak isteyen boks tutkunları karaborsanın yolunu tuttu. Maçı canlı, yerinde izlemek isteyenlerin en arkadaki koltuklara 1,596.49 sterlin ödemesi gerekirken, en pahalı biletin ise en ön kategoride 6,155.95 sterlin'den satıldığı öğrenildi. İşte Floyd Mayweather Conor McGregor boks maçı saati ve canlı izlenebileceği kanal…

Sporseverlerin heyecanla beklediği Floyd Mayweather Conor McGregor maçı, ABD, Nevada, Las Vegas'taki T-Mobile Arena'da yapılacak. Mücadele, 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü yapılacak olan etkinlikte başlayacak ve saat 23.59'dan itibaren Türkiye'den canlı izlenebilecek. S Sport'a D Smart 78, Digiturk 85 ve Turkcell TV+ 77. kanaldan ulaşılabilecek. Aşağıda verdiğimiz linkten Floyd Mayweather Conor McGregor boks maçını canlı izleyebilirsiniz. Ücret ve üyelik gerektirebilir.

Biri karma dövüş sanatçısı biri ise boksör. İkisi de sadece maça çıkarak servet kazanacak. Floyd Mayweather ile Conor McGregor arasında Las Vegas'ta gerçekleşecek ana maç, 27 Ağustos Cumartesi günü TSİ 06.00'da ekrana gelecek. Zorlu mücadele, S Sport kanalından yayınlanacak. Etkinlikler ise saat 01.00'da başlayacak ve S sport'tan canlı izlenebilecek.