Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 7. hafta müsabakasında Beşiktaş RMK Marine ile karşılaştı. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan müsabakadan Beşiktaş RMK Marine 68 - 62 galip ayrıldı.

İlk periyot karşılıklı basketlerle geçti. Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'ndan Cem'in pota altından etkili oyununa Mete'nin karşılık vermesiyle ilk periyot 13-14 Beşiktaş RMK Marine üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci periyotta pota altından etkili olmaya devam eden Beşiktaş RMK Cem'in etkili oyununa Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı cevap veremedi ve ilk devre 27-34 Beşiktaş RMK Marine lehine tamamlandı.

Üçüncü periyota da iyi başlayan Beşiktaş RMK Marine farkı 11 sayıya kadar çıkarttı. Daha sonra sert savunma ile farkı kapatan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda Abedi'nin sayıları farkı kapadı ve periyot 46-46 sonuçlandı.

Dördüncü periyotta da etkili olan ve Özgür'ün üçlükleriyle sayılar bulan Beşiktaş RMK Marine farkı açtı. Sert savunma ve hücumda bulduğu sayılarla farkı kapatmaya çalışan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı maçın bitimine 1 dakika kala farkı 60-62'ye getirip farkı iki sayıya indirdi.

Ancak son hücumlardan boş dönen Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu açığını iyi değerlendiren Beşiktaş RMK Marine sahadan 68 - 62 galip ayrıldı. Bu sonuçla ise Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk yenilgisini aldı.

Periyot Sonuçları
1. Periyot 13-14
2. Periyot 14-20 (27-34)
3. Periyot 19-12 (46-46)
4. Periyot 16- 22 (62-68)