Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan saldırıların ardından tekvando turnuvası için ülkede bulunan federasyon başkanı ve milli sporcular endişeli bekleyişte.

Olimpiyat yolunda mücadele eden sporcularımızdan Servet Tazegül, Nur Tatar, Yunus Sarı, Fırat Bozan, Umut Birlik ve Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, büyük panik yaşadılar.

 Olimpiyat puanı toplamak için Fransa Açık Tekvando Turnuvası'na katılmak üzere Fransa'da bulunan Başkanı Şahin, sağlık durumlarını iyi olduğunu ve yapılacak turnuvanın iptal olup olmayacağının belli olmadığını ifade etti.

 Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, "Otel dışına güvenlik nedeniyle çıkmıyoruz. Olayın ilk olduğu saatlerde ve devamında sporcularımız da biz de korku yaşadık. Ancak sağlık durumumuz iyi. Yaşanan olayda ilk şoku atlattık. Sporcularımızın morali bozuk olsa da, yarın yapılacak olan puan turnuvasına katılacağız. Şu saatlerde Fransa polisi Paris'e giriş-çıkışı yasakladığı için şampiyonanın yarın yapılıp yapılmayacağı belli değil. Şampiyona salonu kalabalık olacağı için belki de iptal olabilir." dedi. 

Sporcularımız aksi bir durum olmadıkça Pazar günü yurda dönecek.