Doğru Tektir programında bu haftanın konuğu değerli bir isim olan Ahmet Çakar'dı.

Levent Ümit Erol'un hazırlayıp Cem Yılmaz'ın sunduğu Doğru tektir programına konuk olan Ahmet Çakar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlk olarak A Milli Takımdan bahseden Ahmet Çakar; ''A Milli Takım, Türk Milleti ile barıştı! En önemlisi bu... Türk halkının neredeyse tanımadığı oyuncularla bu başarıyı yakalamak çok önemli! Şanslı bir kura çekersek Euro2020'de başarılı olacağımızı düşünüyorum! En son Milli Takım Fransa'ya gittiğinde prim olayları, kamptaki olaylar nedeniyle Türk halkı Milli Takım'dan soğumuştu... Kebabçı Selahattin - Fatim Terim olayından sonra Terim'in görevine son verilmişti! Daha sonra Lucescu ve son olarak Şenol Güneş... Aslında bu başarının miladı Kebabçı Selahattin ve Fatih Terim olayıdır. Milli Takımda şu an herkes aslan gibi işini yapıyor ve Şenol Güneş komutasında çatır çatır top oynuyor! Abuk subuk işler olmuyor artık Milli Takımda...'' açıklamasında bulundu.

Futboldaki enlerini ilk defa Levent Ümit Erol ile Doğru Tektir'e açıklayan Çakar; ''Dünya futbol tarihin bir numaralısı Maradona'dır! Türkiye'nin en büyük teknik adamı Fatih Terim, en büyük futbolcusu Emre Belözoğlu, en büyük hakemi de Cüneyt Çakır'dır!'' açıklamasında bulundu!