Çetiner’in cümlelerinden satır başları;

“GALATASARAY’IN DURUMU SKANDAL! “

Galatasaray’ın durumu skandal… Dakika 85 ve 2-0 öndesin rakibin 10 kişi, durum 2-2’ye geliyor bunun izahı yok yani. Devre arasında ne yapacaklar yani? Zaten mali durumlar ortada! Bütün bu olayların bence bir numaralı sebebi yanlış transfer politikası yani illa ki yabancı oyuncu alacağım diye oyuncu alırsanız böyle olur! Kiralık oyuncular yeni sezonda ben nasılsa yokum diyerek oynuyor ve gelecek sezonlarının planını yapıyorlar menajerleriyle! Galatasaray yara aldı, dünkü maç skandaldı! Ocak ayı da gelse işi en zor takım Galatasaray’dır.

“GALATASARAY’IN BU DURUMUNUN SEBEPLERİNDEN BİRİSİ FALCAO’DUR!”

Abdürrahim Albayrak en önemli darbeyi Falcao transferiyle yedi. Galatasaray’ın bu hale gelmesinin en büyük sebeplerinden birisi Falcao’dur, onunla 1-2 ay uğraştılar ve 10 milyon Euro alıyor. O kadar para alırsa diğer yabancılar da oynamaz yani. Galatasaray’ın tarihinde tesis anlamında tek bir çivi çakmamış başkanı ama başarılı başkanı Faruk Süren’dir neden? UEFA Kupası alınmış onun döneminde!

“TÜRKİYE’DE TEKNİK DİREKTÖR VE OYUNCULAR İNANILMAZ PARALAR ALIYOR!”

Türkiye’de hem teknik direktörlerin hem de oyuncuların inanılmaz paralar aldıklarını düşünüyorum bunun bir tabanının yapılması lazım… Bu kadar fark olmaması lazım, takımlara bakıyorsun ne oynadıkları belli değil! Alper Potuk maaşında indirime gitti mesela ve buna rağmen 2 milyon euro alıyor!

“FENERBAHÇE BUGÜN KAYBETMEZSE ŞAMPİYONLUĞUN ÖNEMLİ ADAYLARINDAN OLUR!”

Sivasspor’un moral motivasyonu çok yüksek ama Fenerbahçe önemli maçları iyi oynuyor ben iki ihtimalli görüyorum Fenerbahçe’yi beraberlik ya da Fenerbahçe galibiyeti… Ama Fenerbahçe oraya yatmaya gittiyse bu zor olur Fenerbahçe için. Sivasspor yenebilir, böyle bir ihtimal de var. Fenerbahçe bugün kaybederse inanılmaz bir travma içine girilir, Ersun Yanal tartışılır.  Fenerbahçe bugün Sivas’da kaybetmezse şampiyonluğun en önemli adaylarından olur.

“TRABZONSPOR’DA İNANILMAZ HIRS VE GENÇLİK AŞKI VAR…”

Başakşehir çok iyi bir kadroya sahip… Trabzonspor’da inanılmaz bir hırs ve gençlik aşkı var takımlar arasında bir maç kaybedildiğinde genellikle teknik direktörler burun kıvırırlar, ama Trabzonspor maç kaybettiği zaman ‘fatura benim’ diyor kazandığı zaman ‘galibiyet futbolcuların’ diyor bu inanılmaz bir motive katar! Trabzonspor bir maç kaybetsin hemen Ünal Karaman’a fatura çıkartılıyor Trabzonspor maç kazandığında ise gençler övülüyor.

“GALATASARAY’IN FUTBOLDAKİ TRANSFER HATALARINI FENERBAHÇE BAKSETBOLDA YAPTI…”

Fenerbahçe’nin basketbola da çözüm bulmaları lazım. Basketbol da doğru 5 tane adam aldığın zaman %90 şampiyon oluyorsun ama futbolda bu olmuyor. Larkin tek başına bir takım… Galatasaray’ın futboldaki yanlış transfer politikasını Obradovic Fenerbahçe’de yaptı bence.