Kutlualp’in cümlelerinden satır başları;

“FENERBAHÇE KAZANIRSA ŞAMPİYONLUK YÖNÜNDE İVME KAZANIR!”

6 hafta evvel, ‘Bu sene Fenerbahçe’nin şampiyonluk mücadelesi bir anadolu takımıyla geçer’ demiştim halen aynı görüşteyim ben Sivasspor’u tebrik ediyorum. Vizyon kelimesi sadece İstanbul’daki 3 büyüklere ait bir kavram değil bunu görüyoruz! İçimden geçenleri söylemek istiyorum; Fenerbahçe bugün Sivas’dan galibiyetle döner, güzel bir maç olur kadro düzenlemesi alışma dönemi geçti iyi bir maç olacak. Fenerbahçe kazanırsa şampiyonluk yönünde çok iyi bir ivme kazanmış olacak. En kötü şartlarda da bir puanla döneceğine inanıyorum.

“TARAFTARLARIN SABIRSIZLIĞI YÖNETİMLERİ YANLIŞ KARARLAR ALMAYA İTİYOR…”

Adam sosyal medyada bir hesap açarak herkese sallayabiliyor, Twitter’ın diliyle söyleyim, ‘Klavye delikanlılığı’ diye bir şey türedi, eskiden böyle değildi. Ama bu Twitter’da adam ağza alınmayacak cümleler söylüyorlar bu dünyanın bir sorunudur, ilk aklıma gelen çözüm gerçek kişiliklerle hesap açılması olabilir. Jenarasyon değiştikçe eskiyi hatırlamadıkları, bilmedikleri için 15 sene öncesini iyi değerlendiremeyebiliyor, aşır derece eleştirip hakaretler edebiliyor bu bölünmüşlüğe katkı veren şeylerdendir. İlla şampiyon olunacak takıma mı aşık olunur? Bugünlerde daha çok sevdim Fenerbahçe’yi çünkü sevgime daha çok ihtiyacı olduğunu hissettim. Türk futbolunun en büyük sorunu sabır… Uzun vadeli düşünmek çok önemli o zaman Türk futbolu bir yere gelebilir.  Taraftarın sabırsızlığı yönetimleri yanlış kararlar almaya itiyor. Bugün yanlış kararlar yüzünden kötü durumda olan birçok takım var!”

“LİGİN DİZAYN EDİLDİĞİNİ İDDİA EDENLERE ‘GERİZEKALI’ DİYORUM!”

Fenerbahçe için ligin dizayn ediliğini iddia edenlere gerizekalı diyorum. Böyle bir şey olsa bile bunu herkesin gözünün önünde mi yapar insanlar? Gerizekalı diyerek geçersek bunları bir daha konuşamazlar. İnsanları bu komplo teorileriyle kutuplaştırıyorlar.