Uzun yıllardır devam eden soruşturmalar, yargılamalar, araştırmalar sonrası Yargıtay Fenerbahçe’nin şike yapmadığına karar verdi ve beraat kararlarını onaması sonrası Fenerbahçe’nin haklı olduğu ortaya çıktı.

Yıllar önce FETÖ’nün Fenerbahçe üzerine kurmuş olduğu kumpas bugün Yargıtay’ın kararı ile son buldu ve 2010-2011 sezonu şampiyonunun Fenerbahçe olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu.

Gazeteci Levent Ümit Erol konu ile ilgili yaptığı paylaşımda Fenerbahçe’nin yaşadıklarını hiçbir futbol paydaşının yaşamaması dileklerinde bulundu.

Erol paylaştığı Aziz Yıldırım fotoğrafının altına, *“O dönemi derinlerine kadar bilen biri olarak; DİK DURAN ve kimseye eğilmeyen başta değerli büyüğüm Aziz Yıldırım ve arkadaşları olmak üzere yapılan kumpasa karşı haklı davasında kazanan ve beraat eden tüm büyüklerimi kalbi duygularla tebrik ediyorum…
HAKLIYDILAR, KAZANDILAR...
2010-11 sezonun ŞAMPİYONU FENERBAHÇE camiasının haklılığı nihayete ve resmiyete ermiştir… O dönem mağdur edilen, ailelerinden ve evlatlarından uzak kederli geceler ve günler geçiren tüm spor insanlarına bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dilerim… TÜRK FUTBOLU ve hiç bir bireyi bir daha böyle şeyler yaşamasın dileklerimle…”*

SPORUN DİBİ / LEVENT ÜMİT EROL