“SİVASSPOR’A GELİRKEN ‘İLK 5’E OYNAYACAKSAK GELEYİM’ DEMİŞTİM…”

En önemli maçlarımızdan birini oynayacağız ama oynayacağımız maç 3 ihtimalli bir maç. Yönetim beni buraya çağırdığında, ‘Eğer ilk 5’e oynayacaksak geleyim, hedefimizin olmasını istiyorum ben’ dedim. Geldik, takımın %60’ı gitmişti. O kadromuzla devam ettik yavaş yavaş da yeni transferlerimizi aldık. En iyi transferimiz Mert Hakan oldu, aldığımız oyunculara bonservis bedeli de ödemedik. Sezon başından bu yana arkadaşlarımız çok iyi antrenman yapıyorlar. Yavaş yavaş herkes kabulleniyor kadromuzu oturttuk, 11’imiz hemen hemen belli bu hafta biraz sıkıntı yaşayacağız Hakan Arslan’ın olmaması bizim için kötü bir durum. Takımımızı hiç bozmadan bir kişinin yerine bir arkadaşımızı koyacağız oraya.

“SİVAS BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR YER…”

Futbolcu çok seviyorum, futbolculuk hayatımda Beşiktaş’tan başka hiçbir yerde oynamadım Beşiktaş’ın tarihinde en çok oynayan oyuncuyum. İkincisi Sivas benim için çok önemli bir yer! Ben ve ekibim hangi takıma gidersek gidelim en iyisini yapmaya çalışıyoruz, Antalyaspor ve Trabzonspor dönemlerimizi buna örnek verebiliriz. Biz deplasman ya da içerisi farketmiyor ofansif futbolu oynatıyorduk, ofans oynatmam gerekiyor. Trabzonspor ile 11-12 maç yenilmedik öyle gittik, Antalyaspor ile öyle seri yakaladık.

“KONYASPOR’DAN NEDEN AYRILDIĞIMI HALEN ANLAYAMADIM!”

Konya’da Aykut Kocaman’a verdikleri şansı bana veremediler! Hİçbir şey yok gayet iyiydi durum dönüyorduk deplasmandan böyle bir ayrılık kararı aldılar! Ben Konyaspor’dan neden ayrıldığımızı anlamadım, ben de hemen ayrıldım o zamanı da çok iyi değerlendirdim teklif geldi hiçbirine gitmedim maç izledim sadece sonra buradan teklif gelince hemen kabul ettim, söz konusu Sivas olunca.

“MERT HAKAN VE EMRE KILINÇ’IN ANLAŞTIĞI BİR YER YOK!”

Mert Hakan’ın ve Emre Kılınç ile gurur duyuyorum. Şu an bizim oyuncularımızın henüz anlaştığı bir yer, bu durumlarla alakalı bir şey yok. Bu tarz haberlerin onların konsantrasyonunu bozmasına izin vermiyorum. Sezon sonu zaten mukaveleleri bitiyor sezon sonu zaten gidecekler, onun  için bizim şu anda kalan 3 maçımızı iyi bitirmemiz gerekiyor, şu anda bizim tek konsantrasyonumuz ona yönelik. Fenerbahçe daha güçlü, taraftarıyla, bütçesiyle, aldığı oyuncularıyla, geniş kadrosuyla daha güçlü bir takım yarın ki maç 3 ihtimalli bir maç olacak.

“ŞEHİR BU TAKIMIN OYUNUNU GÖRÜYOR VE DESTEK VERİYOR…”

Şehir takımın oyununu görüyor, mücadelesini görüyorlar ve bunu gördükten sonra da hepsi destek veriyor. Eğer taaraftardan destek alamazsak başarılı olmamız mümkün değil. Şu andaki oyunumuzun çok üstüne çıkmamız gerekiyor bu oyun bizi şampiyonluğa götürmez, çok çalışmak gerekiyor devre arasında belki bir – iki çok iyi oyuncu alarak takımını güçlendirmen gerekiyor. Maddi açıdan hiçbir sıkıntı yok burada, hiçbir sıkıntı olmadı da zaten.

“ALİ PALABIYIK NE FENEBRAHÇE’YE NE DE SİVASSPOR’A HAKSIZLIK YAPMAMALI…”

Ali Palabıyık’ı çok severim, hakemler içerisindeki en iyi hakemlerden bir tanesi. Galatasaray maçında yapılmaması gereken yanlışları oldu iyi bir maç yönetmedi bizim açımızdan. Belirtmek istediğim şey; ne bize ne de Fenerbahçe’ye öyle bir haksızlık olmasın Galatasaray maçı gibi bir durum yaşamayalım. Türkiye’de tek penaltı kullanmayan takım biziz ama bir çok da penaltımız vardı verilmeyen! Şu maç kritik bir maç, bir haksızlık olmadan güzel bir şekilde yönetilmesini istiyoruz.

  Haber: Berk SAYAR