Trabzonspor-Ankaragücü maçı öncesi analizlerde bulunan Yılmaz’ın açıklamalarından satırbaşları;

“TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI!”

Mustafa Kaplan’ın Ankaragücü ile bağı var, iyi bir teknik direktör. Oyuncuyu antrenmana çıkarıp ondan verim alabilmek kolay değil, Ankaragücü’nü para ile alakalı durumlarda zor zamanlar bekliyor.
Trabzonspor gençlerle iyi bir hava kattı. Onazi iyileştikten sonra bile o formu yakalamak çok zor ayak kırılması bundan daha iyi olabilirdi ama Onazi’nin yaşadığı sakatlık çok zor. Trabzonspor ortasahasında Obi Mikel’i bile arıyor şu anda. Trabzonspor’un sakatlıklarla alakalı problemi var, Trabzonspor’un hücum hattı belki de dört büyük takımlara göre en iyisi. Önde ve arkada çok alternatifli bir takım var sakatlıkları Trabzonspor’un yakasını bırakmadı ama haftaya Galatasaray maçında oyuncular dönüyor, devre arasına kadar minimum puan kaybıyla giderlerse Trabzonspor şampiyonluğun en büyük adayı!  Trabzonspor’un maçlarını akşam oynamaları lazım çünkü uzak ilçelerden gelenler var. Akşam saatlerine alınabilir taraftar/seyirci açısından iyi olur.

“SAMSUNSPOR SÜPER LİG TAKIMIDIR!”

Samsunspor’un alt liglerde olmaması lazım, Süper Lig dediğin zaman bakıyorsun; bir Samsun deplasmanı başka. Şehir güzel, stad yeni… Çok güzel bir ivme yakalandı. Ertuğrul Sağlam geldi benim takım arkadaşım, ağabeyim. Şampiyon oldu ve Samsunspor’a geldi şimdi ‘2.LİG’E GİTTİ’ yazıyorlar sanki karalama kampanyası gibi… Samsunspor ile bağdaşlaşmış bir isim olduğu için oradaki oyuncuların motivasyonu 10 katına çıktı. Samsunspor Süper Lig takımıdır… Türkiye’de Fatih Tekke’yi ayrı bir yere yazarım, o farklı bir oyuncudur bana göre.