Fenerbahçe ve ligin gidişatı ile ilgili yorumda bulunan Daşgün’ün açıklamalarından satır başları;

“VEDAT MURİQİ’NİN EKSİKLİĞİ MALATYASPOR MAÇINDA HİSSEDİLECEK…”

Bu seneki Fenerbahçe daha yürekli, maçın içinde birbirine sarılmış bir ruh var. İvme yukarıya doğru artıyor! Malatya’da Sergen hoca ile müthiş işler yapıyor onlarda ligin zirvesine oynuyorlar. Muriqi oyunun daha etkili olmasını sağlayan bir forvetti, eksikliği hissedilecektir. Bu bölgeye tercih biraz da oyun şekliyle alakalı olur.

“BU SEZON DAHA KALİTELİ BİR LİG VAR…”

Ne kadar çok takım yukarıya oynuyorsa ligin kalitesi de o kadar artacaktır. Malatyaspor, Alanyaspor, Trabzonspor’un ligdeki konumu, bu sene lig çok daha kaliteli, Avrupa liglerinde izlediğimiz farkı az görüyorum, daha kaliteli görüyorum izleyip baktığımda iyi görüyorum.

“AYKUT KOCAMAN’IN OYNATTIĞI OYUNU ÇOK BEĞENİRDİM…”

Alt liglerde teknik direktör olup, doğru şeyleri yapıp doğru şeyleri aktarmak üst liglerde bunu yapmaktan daha zor. İnşallah ben de bunları yapıp hedeflediğim yere ulaşacağım! Aykut Kocaman’ın Konyaspor’da oynattığı ilk dönemde oynattığı oyununu çok beğenirdim, hem defansif hem de hücuma çıkartma oyununu çok beğeniyordum zaman zaman da çalıştığım dönemlerde etkilenip uygulamaya çalışmışımdır. Örnek aldığım bir teknik direktördür.

''TÜRK FUTBOLUNDA GÖRDÜĞÜM EN YETENEKLİ FUTBOLCU...''

Benim Türk futbolunda gördüğün en yetenekli futbolcu Sergen Yalçın'dır! Çalıştığım ve etkilendiğim en önemli teknik adam da rahmetli Metin Türel'dir