“FENERBAHÇE’NİN SIKINTISI SAVUNMADA!”

Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü zaman ben de beliren soru işareti şuydu; acaba Fenerbahçe’nin 2.golünü kim atacak? Fenerbahçe saha içinde kaliteli bir baskıyla oynadı ve oyun Fenerbahçe’nin farklı kazanacağını vaadediyordu. Emre’de basın toplantısında söyledi, ‘İlk atakta gol yeme alışkanlığımız var’ dedi öyleydi. Ersun hocanın çözmesi gereken en önemli probleminin bu olduğunu düşünüyorum. 2.ve 3. bölgesinde sorun yok Fenerbahçe’nin sıkıntısı özellikle savunmanın merkezinde! Bazı oyunculara bazı pozisyonlarda takımda yer açmak kolay değildir. Oyuncu kaybetmemek adına zordur bu oyunculara yer açmak hususu. Ferdi bu şekilde devam ederse formayı alacak ve bırakmayacak gibi, adım adım gidilmesi gerektiğini düşünüyorum Ersun hoca gibi.

“FENERBAHÇE KALAN 3 MAÇTAN 6-7 PUAN ALMALI…”

Üst üste Yeni Malatyaspor ve Göztepe’de iki deplasmanda oynadı ve berabere kaldı, üst üste çıkılan deplasmanlardan böyle sonuçlar alındı. Önünde üç tane sıkıntılı maç var Sivasspor deplasmanı zor bir deplasman ardından Beşiktaş ile evinde ve Çaykur Rizespor deplasmanı var en azından 6 ya da 7 puan almalı Fenerbahçe…

“GALATASARAY’DA GELECEK OYUNCUDAN ÇOK GİDECEK OYUNCU OLACAK”

Kayıplarının yerini dolduramaması, Mariano’nun, Belhanda’nın formsuzluğu çözülemezse takım oyununa da olumsuz yansıyacaktır. O yüzden Terim’in oyuncularının ilk yarıda hanelerine ne kadar puan yazdırırlarsa fayda olarak görüyorum. Terim’in açıklamalarına bakıyoruz, yabancı oyuncularının performansını istediği seviyede tutamıyor gibi görünüyor her şeyden öte Falcao’nun henüz istenileni verememesi, sakat olması. Galatasaray’ın geride kalan maçlara baktığımızdaki bu performansı çokta alışılagelmiş bir şey değil. Devreyi en az hasar ile kapatacak Galatasaray’ın transferde gelecekten çok  gideceklerin olduğunu düşünüyorum ve bu da işleri daha da zora sokabilir.

“ABDULLAH AVCI ELİNDEKİ KADROYU ÇOK İYİ KULLANDI…”

7’de 7 yapma şansını yakalamış ama Ankaragücü beraberliği ile kaçırmış bir Beşiktaş var… Sakatlık, seçim,başkan ve yönetim değişikliği bunlar zor. Sergen Yalçın ismi de çok fazla dillendirilmişti ne zaman oradan çıkacak ve ne zaman Beşiktaş’a gelecek  diye düşünülürken Avcı elindeki kadroyu çok iyi kullanmaya başladı ve galibiyetler peş peşe geldi, futbolun içinde her şey var mühim olan oralarda dik durabilmek Abdullah Avcı bunu başardı, kolay değil zor bir süreç atlattı. 4 maçı da İstanbul’da oynuyor hedef Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması herhalde bu sezonun en keyifli karşılaşması gibi duruyor. Şunu da unutmayalım Başakşehir iyi oynamaya başladı. Trabzonspor iyi duruyor, Mart aylarında Nisan aylarında zirve yarışından kopmak gibi bir durum da yaşanacağını düşünmüyorum.