Turhan’ın cümlelerinden satır başları;

“FATİH HOCA FORMSUZ AMA TAKIMI TOPARLAYACAK KİŞİ YİNE TERİM’DİR!”

Bu sene Galatasaray kötü… Ben bunu söylemeyeceksem nasıl yorumcu olacağım? Fatih hoca formsuz ve bunu söylemek doğal bir şey ama takımı toparlayacak kişi yine de kendisi! Bu durumda kim olursa olsun gönderilirdi Galatasaray’dan, Fatih hoca bu durumda değil Galatasaraylılar halen inanmaya devam etsin. Bu benim işim gördüklerimizi söylemezsek o zaman farklı duruma gidilir.

“GALATASARAY 4’DE 4 YAPABİLİR AMA…”

Ocak ayını görmemiz lazım bu sene ki durum biraz daha farklı sakatlıklar çok fazla en az 5-6 tane banko oynayan oyuncu oynamıyor her hafta bir sakatlık çıkıyor. Fatih hoca bir 11’le başladı ve bir 11’le 3 maç tamamlayamadı. Feghouli aşırı sakatlanan bir oyuncu değil ama o da gitti! Bunun sebebi ne şanssızlık mıdır onu da bilmiyorum. Geçen sene Ocak ayında Fatih hoca toparladı bu durumu. Sadece Başakşehir ile mücadele edilmiyor geçen sene ki gibi evet puan farkı çok aşılmadı Galatasaray’ın halen çok şansı var Alanyaspor maçıyla başlayacağını düşünüyorum yakalanırsa Galatasaray 4’de 4 yapabilir ama 13 haftadır bunu konuşuyoruz henüz çıkış yapılamadı.

“FENERBAHÇE SEZONA ÇOK İYİ GİRDİ, DÜŞÜŞ YAŞADI VE DÜN YİNE TOPARLADI!”

Bence Fenerbahçe sezona çok iyi girdi biraz düşüş de yaşadı ama dünkü maçla yine toparladı Ersun hoca bu konuda biraz aksamalar yaşıyor o da takımı toparlayabilirse işler çözülür. Geçen seneyle arada çok büyük fark var.

“ABDULLAH AVCI’YA ELEŞTİRİLER OLDU AMA ONLAR DA ÇIKIŞA GEÇTİ…”

Abdullah hocaya eleştiriler oldu en başta biz de eleştirdik ama onlar da çıkışa geçti. Bence yarışın içinde olacaklar.
Sivasspor çok iyi bir top oynuyor, yarışta olacaklardır öyle düşünüyorum, Başakşehir’de Abdullah hoca şampiyonluğa oynadı, bu sene Okan hocayla beraber yine oynayacaklar bence ligin en geniş kadrosu Başakşehir’de. Trabzonspor da süper ligin en keyifli futbolunu oynayan takımlarından… Seyircisinin desteği ile sonuna kadar ligde şampiyonluğu kovalayacaklardır!”