“FENERBAHÇE SİVAS’A TAM KADRO GİDİYOR…”

  Futbolcuların moralleri yerinde Fenerbahçe iki gün önce Ozan ile anlaştı, bir gün sonra da Samandıra’ya gelindi oyuncuyla görüşüldü. Ozan’a ve Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun bu anlaşma, Hasan Ali Kaldırım ile de bir sözleşme yapıldı. Kontratı biten oyuncuların bir an önce kontratlarını yapmak istiyor Fenerbahçe. Tam kadro gidiliyor Sivas’a, iki tarafında gol isteğiyle çıkacağı bir maç olacak. Maç öncesinde hakemlerin konuşulmasını doğru bulmuyorum. Uzun zamandır her hafta hakem konuşuyoruz, konuşulmayacak gibi de değiller.

“FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLUKTA RAKİPLERİ BAŞAKŞEHİR VE TRABZONSPOR OLUR…”

Fenerbahçe’deki puan kayıpları düşündüğümden fazla oldu ama bunu takıma bağlayamıyorum sakatlıklar, eksiklikler ve hazır olmayan oyuncular vardı. Bir türlü ideal kadrosuyla sahaya çıkamıyordu… Sivasspor Fenerbahçe’den 5 puan önde ve belki de favori durumda gibi. Trabzonspor ile Başakşehir Fenerbahçe’nin en büyük şampiyonluk rakibi bence.

“FENERBAHÇE KADIKÖY’DE İŞTAHLI BAŞLIYOR, BEŞİKTAŞ KARŞISINDA FAVORİ OLUR!”

Fenerbahçe’nin son 10 yıldaki istatistiklerine baktığımız zaman en iyi derecelere sahip takım. Kadıköy’de iştahlı başlıyor. Kasımpaşaspor maçını izledim 10 kişilik Kasımpaşa 4 gol atabilirdi mesela Beşiktaş’a, ben Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye karşı haftaya şansı olduğunu düşünmüyorum. Sivasspor maçının çok daha zor olduğunu düşünüyorum. Ben uzun zamandor 12 km koşan forvet görmedim, canla başla oynuyor Vedat Muriqi varsa sahada çok farklı oluyor, Fenerbahçe kendi evinde seyircisiyle tam kadro çıktığında çok güzel bir futbol oynuyor. Fenerbahçe ligden kopmuş değil.