Fenerbahçe Beko’nun ASVEL deplasmanında aldığı galibiyeti değerlendiren Erboy’un açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

“FENERBAHÇE BEKO ASVEL MAÇINI KAZANMASI İVME KAZANDIRDI!”

“Dünkü ASVEL-Fenerbahçe Beko maçının özeline gelecek olursak bütün oyuncuların hepsi birden basketbolun yeteneklerini kaybetmezler. Koçun karakterine bakılırsa asla kaybetmek istemeyen, başarıya aç, spora aç birisi. Her takımda oluyor böyle zor zamanlar, Real Madrid’te de oldu Olimpiakos’ta da oldu bu durumlar her takımda olmuyor mu? Böyle bir karakterli takım için ‘Para için oynamıyor’ gibi tabirler çok basit ve yanlış. Fenerbahçe Beko Avrupa’da saygı gören bir şube çok ciddi bir kulüp. Hepsini sabote ediyorlar, sezona iki tane, üç tane uzun omuzla başlayamadık. Antrenmanda tam kadro olmanın en büyük özelliği nedir biliyor musun? Maç sertliğini antrenmanda yakalamak. Dünkü ASVEL maçını kazanmak ve sonrasına İstanbul’da başlatacak olmak o ivmeyi bize kazandıracaktı, ivmeyi yukarı çektik. Bence ASVEL’de en rahat kazananlardanız.

“BASKETBOLU ŞER ODAKLARINA YEDİRTMEYİZ!”

Fenerbahçe EuroLig’de Nisan’da tam kadro devam ederse Mayıs’ta şampiyon olur bence. Futbolu çok zora soktular inşallah futbolda da şampiyon olacağız bu sene mücadele edeceğiz, basketbolu da şer odaklarına yedirtmeyeceğiz!