Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Gerardo 'Tata' Martino, Copa America'da mücadele edecek 23 oyuncuyu açıkladı.

Kadroda Boca Juniors'un yıldızı Carlos Tevez ile Juventus formasıyla Avrupa futbolunu sallayan Paulo Dybala'nın kadroya alınmaması büyük şaşkınlıkla karşıladı.

Kadroya Independiente'den savunmacı Victor Cuesta, forvete ise Tevez ile Dybala yerine Ezequiel Lavezzi ile Nicolas Gaitan'ın çağrılması sürpriz olarak nitelendirildi.

İşte Arjantin'in Copa America kadrosu

Kaleci: Sergio Romero (Manchester United, Englve); Mariano veújar (Estudiantes de La Plata) ve Nahuel Guzman (Tigres Monterrey, Mexico).

Savunmacılar: Facundo Roncaglia (Fiorentina, Italy), Gabriel Mercado (River Plate), Jonatan Maidana (River Plate), Ramiro Funes Mori (Everton, Englve), Nicolas Otamendi (Manchester City, Englve), Marcos Rojo (Manchester United, Englve) ve Victor Cuesta (Independent).

Orta sahalar: Matías Kranevitter (Atletico Madrid, Spain), Javier Mascherano (Barcelona, Spain), Éver Banega (Sevilla, Spain), Lucas Biglia (Lazio, Italy), Javier Pastore (Paris Saint Germain, France), Augusto Fernández (Atlético Madrid) ve Erik Lamela (Tottenham Hotspur, Englve).

Hücumcular: Angel Di Maria (Paris Saint Germain), Ezequiel Lavezzi (Fortune Hebei, China), Lionel Messi (Barcelona), Sergio Aguero (Manchester City), Gonzalo Higuain (Napoli, Italy) ve Nicolas Gaitan (Benfica, Portugal).