Euro 2016 D Grubu'ndaki Hırvatistan ve İspanya ile oynadığı ilk iki maçı kaybeden A Milli Futbol Takımı, son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya geliyor.

Lens şehrindeki Bollaert-Delelis Stadı'nda oynanacak maç TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek.  

Ay-yıldızlı ekip, Çek Cumhuriyeti karşısında kazanıp, diğer maçlardan gelecek sonuçlara göre de en iyi dört üçüncüden birisi olarak gruptan çıkmak istiyor. Hesaplara göre gruptan çıkması için A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti'ni en az iki farkla yenip, İrlanda Cumhuriyeti'nin Belçika, İsveç'in de İtalya karşısında galibiyet alamaması gerekiyor.

A Milli Takım'da Teknik Direktör Fatih Terim'in üst üste alınan yenilgilerin ardından Çek Cumhuriyeti karşısında takımını birkaç değişiklikle sahaya çıkarması bekleniyor. Deneyimli teknik adam, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında da bunun sinyallerini vermişti.

Grupta ilk iki maçta bir puan toplayan Çek Cumhuriyeti'nin de gruptan çıkması için mutlaka kazanması gerekiyor. Çekler,Türkiye'yi en az iki farklı yener, İspanya da Hırvatistan'ı yenerse gruptan ikinci sırada çıkabilecek.

Çek Cumhuriyeti'nde sakatlığı bulunan Tomas Rosicky'nin dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Çek Cumhuriyeti: Cech, Kaderabek, Sivok, Hubnik, Limbersky, Plasil, Darida, Dockal, Kolar, Krejci, Necid

Türkiye: V.Babacan, Şener, M.Topal, Hakan, Caner, Selçuk, Ozan, Arda, Oğuzhan, Olcay, Cenk