Türkiye karşısında Hırvatistan'a galibiyete getiren tek golü atan Luka Modric'i öven Ante Caciv, "Luka, hakkında konuşulmayı hakediyor. Bence kareyirinin hatta Hırvatistan futbol tarihinin en iyi maçlarından birini oynadı. Hırvatistan adına müthiş bir performans ortaya koydu. Saha için liderimizdi. Müthiş bir gol attı. Altın gol atmış oldu. Kesinlikle takımımıza yeni bir çehre kattı. Bugün saha içerisinde bir lider konumundaydı." dedi.

"Çok zor bir maç olmasını bekliyorduk." diyen Cacic, "İki takım için de zor olacağını biliyorduk. Takım olarak sahaya iyi bir görüntü verdik. Maçta iyi pozisyon aldık. Topu iyi ayağımızda tuttuk. Takımımızın performansından memnunum. 3 puanla ayrıldığımız için son derece mutluyum." ifadelerini kullandı.

Hırvatistan'ın Türkiye karşısında net gol pozisyonları yakalamasına karşın tek bir golde kaldığı yorumu üzerine ise Anteic, "Bence en önemlisi maçı kazanabilmekti. Çok fırsat yakaladık; ancak güçlü bir takıma karşı oynadık. İki kez topu üst direğe nişanladık. Perisic net 2 fırsattan yararlanamadı. Takım, olumlu yönleriyle konuşulmayı hakediyor. İyi bir performans ve haklı bir galibiyet aldık." diye konuştu.