EURO 2016 yarı final karşılaşmasında Fransa'ya 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda eden Almanya'da teknik adam Joachim Löw, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Oyunu domine ettiklerini ancak aradıkları golü bir türlü bulamadıklarını belirten Löw, ''Elbette topu tehlikeli bölgenin dışına çıkarabilmeniz gerekiyor. Aslında maçın genelinde iyi oynadık. Fransa'dan ziyade oyunu domine eden taraf bizdik. Ancak yediğimiz gollerde atakları savuşturmamız gerekiyordu ve savuşturamadığımız için Fransa'nın becerikli futbolcuları golleri attı. Özellikle ikinci yarıda çok iyi bir baskı kurduk ancak aradığımız golü bir türlü bulamadık.'' ifadelerini kullandı.

Yedikleri ilk golün zamanlamasının kendilerini etkilediğini söyleyen Alman çalıştırıcı, ''İlk yarının sonunda yediğiniz bir gol bütün planlarınızı alt üst edebiliyor. İlk yarıda Fransa'dan iyi olmamıza rağmen golü yedik ve bu da bizi büyük oranda etkiledi. Fransa'nın çok önemli futbolcuları var. Bu oyuncular da devamını getirdi ve neticede mağlup olduk.'' dedi.