Spor Haberleri Euro 2016 Haberler Milli Takıma Italya'dan Kötü Haber




22 Haziran 2016 | 03:00
+
-
« Önceki Haber
|
Sonraki Haber »
.

Milli Takıma İtalya'dan kötü haber

Türkiye'nin son 16'ya kalması için ihtimalleden bir tanesi de İtalya'nın İrlanda'ya kaybetmemesi. Ancak grubunu lider bitiren İtalya bu maça yedek kadroyla çıkabilir.


Milli Takıma İtalya'dan kötü haber


Paylaş

Tweetle

Paylaş

Paylaş

Gönder

Yorumla
.



A Milli Takımımız'ın en iyi 4 üçüncü arasında yer alması açısından kritik öneme haiz İtalya ile İrlanda Cumhuriyeti arasındaki maçtan önce, İtalya Teknik Direktörü Antonio Conte basın toplantısında konuştu.

İşte Antonio Conte'nin sözleri...



"Halihazırda gruptan lider çıkmayı garantiledik. Ancak, alçakgönüllü olmayı sürdürmeliyiz. Bizi yumuşak bir maç beklemiyor. İrlanda çok sert bir rakip. Bizim lider çıkmamız da bir anlam ifade etmiyor. Oyuncularıma bu maçtan önce kazanmaları gerektiğini söyledim. Çünkü, ileride de daha fazla kazanmayı sürdürebilmek için her maça kazanma isteğiyle çıkmalı, kazanmalısınız."

"BU MAÇ BİZİM İÇİN 'MANASIZ' DEĞİL"

"İsveç maçından sonra oyuncularımı antrenmanda izledim. Kafamda birkaç şeyi değiştirdim, bu maçta da bazı değişiklikler olacak. Bu maça bizim için 'manasız' bir maç değil. Bizim ve benim için oldukça kullanışlı bir maç olacak. Aslar ve yedekler diye bir şey söz konusu değil. Bu kadroda 23 oyuncu var ve kazanmak, kaybetmek hepimizi kapsar. Buna teknik heyet de dahil."

Rotasyon sinyali veren Conte’nin, İrlanda Cumhuriyeti maçına Sirigu, Barzagli, Ogbonna, Darmian, Sciglio, Florenzi, Sturaro, Motta, Shaarawy, Zaza, Immobile 11’i ile çıkması bekleniyor. Bu durum, İtalya’nın galibiyetini bekleyen Türkiye’nin canını sıkmaya yetiyor.