EURO2016 Fransa'da grupların son maçları oynanırken Almanya C Grubu'nda bugün oynayacağı Kuzey İrlanda maçına Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez ile başlayacak.

EURO2016 Fransa'da grupların son maçları oynanırken Almanya C Grubu'nda bugün oynayacağı Kuzey İrlanda maçına Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez ile başlayacak.

Alman gazetelerine yansıyan haberlere göre, bugünkü Kuzey İrlanda maçını kaybetse bile en iyi 3. olarak gruptan çıkmayı garantileyen AlmanyaTürkiye'de geçen sezon 28 gol atan ve gol kralı olan Mario Gomez ile Kuzey İrlanda'yı yenmek istiyor. Mario Gomez'in hücumdaki partnerinin ise Bayern Münih'in golcüsü Thomas Müller olması bekleniyor.

Bu arada Kuzey İrlanda – Almanya maçının sonucu Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı da yakından ilgilendiriyor. Almanya'nın bugün Kuzey İrlanda'yı farklı bir skorla yenmesi durumunda, Kuzey İrlanda 3 puanda kalacak ve Türkiye'nin de Çek Cumhuriyeti'ni yenmesi halinde ay yıldızlı ekip en iyi üçüncüler içine dahil olacak.

EURO2016 Franas C Grubu 3. ve son maçında Almanya ile Kuzey İrlanda bugünMarsilya'da TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek. Grubun diğer maçında ise yine aynı saatteUkrayna ve Polonya kozlarını paylaşacak.