Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında düşüncelerini dile getiren İtalyan teknik adam, Türkiye'nin önemli futbolcuları kadrosunda bulunduran güçlü bir takım olduğunu belirtti.

Türkiye'nin grupta oynadığı tüm maçları analiz ettiklerini vurgulayan Reja, "Türkiye'nin Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu gibi kaliteli oyuncuları var. Sadece hücumda değil diğer bölgelerde de iyi oyunculara sahipler. İstediğimiz sonucu alabilmemiz için maçın sonuna kadar konsantrasyonumuzu korumamız gerek. İyi bir maç çıkarmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Türkiye karşısında kolektif ve bireysel anlamda iyi olmaları gerektiğini belirten Reja, "İki takım için de karar verici ve yol belirleyici bir maç olacak. Taktik olarak güçlü olmamız lazım. Bütün detaylara karşı dikkatli olmalıyız. 90 dakika boyunca istikrarlı bir şekilde iyi oyunumuzu sürdürürsek istediğimiz sonucu alabiliriz." şeklinde konuştu.

Elseid Hysaj'ın sakatlığından dolayı forma giyemeyecek olmasının takımı adına önemli bir eksik olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, "Maç için pozitif düşüncülere sahibim. Sahada en iyi performansımızı sergileyerek istediğimiz sonuca odaklanmamız lazım." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: TRT SPOR