Bayern Münih-Fenerbahçe Beko maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Euroleague'de 21. hafta maçında Bayern Münih'e konuk olacak olan Fenerbahçe rakibi ile bu zamana kadarki karşılaşmalarında hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Fenerbahçe Beko sezonun ilk yarısındaki mücadeleden 88-84 galip ayrılmıştı. Peki Bayern Münih-Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
 
 
BAYERN MÜNİH-FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
 
Bayern Münih-Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat 22:30'da başlayacak. Mücadele beINSPORTS 3 ekranından naklen yayınlanacak.
 
Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'e konuk oluyor
 
Sarı-lacivertli basketbol takımı, THY Avrupa Ligi 21. hafta maçında bu akşam Almanya temsilcisiyle karşı karşıya gelecek
 
Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 21. hafta maçında bu akşam Almanya temsilcisi Bayern Münih'e konuk olacak.
 
Münih kentindeki Audi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 22.30'da başlayacak.
 
Avrupa Ligi'nde çıktığı 20 maçta 18 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe Beko, liderlik koltuğunda oturuyor. Yaptığı müsabakaların 10'unu kazanan, 10'unu da yitiren Bayern Münih ise 7. basamakta yer alıyor.
 
Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde Bayern Münih ile yaptığı 5 maçtan da galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı da 88-84 kazanmıştı.