Euroleague'de 2. hafta maçları bugün başlıyor. Fenerbahçe Beko, Panathinaikos OPAP’a konuk olacak. Temsilcimiz, Turkish Airlines EuroLeague'de açılış maçında evinde Kızılyıldız’ı 61-57 yenerek sezona galibiyet ile başlamıştı. Yunan temsilcisi Panathinaikos OPAP’ ise, ilk maçında deplasmanda AS Monaco’ya 75-63 mağlup oldu.

Panathinaikos - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

7 Ekim Perşembe günü (bu akşam) TSİ 21.00’da OAKA’da oynanacak mücadele beIN Sports Haber tarafından canlı yayınlanacak. Mücadelede Angel Miguel Perez (İspanya), Gytis Vilius (Litvanya), Milos Koljensic (Karadağ) hakem üçlüsü görev alacak.

Fenerbahçe'de sakatlık bulunmuyor

Turkish Airlines EuroLeague'in ikinci hafta karşılşmasında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe'de sakatlıktan çıkan oyuncular Danilo Barthel ve Marko Guduric'in kadroya katılmalarının sevinci yaşanıyor. 

7 Ekim Perşembe günü TSİ 21:00'da başlayacak müsabaka öncesi Fenerbahçe'den yapılan açıklamada takımda sakatlık sorunu yaşayan oyuncu bulunmadığı açıklandı. 

Başantrenör Aleksandar Djordjevic de maç öncesi yaptığı açıklamada, "Marko Guduric ve Danilo Barthel olmak üzere bazı oyuncularımız sakatlık sonrası takıma dönüyorlar ve kadroda olacaklar" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe Beko'da son durum

Temsilcimiz, Turkish Airlines EuroLeague’de 1 Ekim Cuma günü karşılaştığı Kızılyıldız’ı 61-57 yenerek sezona galibiyetle başladı. Kızılyıldız mücadelesinde Dyshawn Pierre 13 sayı, 4 ribaund, 2 blok ile 19 verimlilik puanına erişti. Devin Booker ise 8 sayı, 9 ribaund ve 3 asist ile 16 verimlilik puanına ulaştı.

Fenerbahçe Beko, son resmi karşılaşmasına ise ING Basketbol Süper Ligi’nde 3 Ekim Pazar günü çıktı. Sarı-Lacivertli ekip, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmada Aliağa Petkim Spor’u 71-63 ile geçerek ikide iki yaptı. Fenerbahçe Beko’da Pierria Henry 12 sayı ve 13 asist ile double-double yaparken, Achille Polonara ise 12 sayı ve 9 ribaund üretti.

Panathinaikos’ta son durum ve maç önü notları:

52 yaşındaki Yunanlı koç Dimitris Priftis tarafından çalıştırılan Panathinaikos’un kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Guardlar: Kendrick Perry, Daryl Macon, Nemanja Nedovic, Neoklis Avdalas, Eleftherios Bochoridis, Howard Sant-Roos

Forvetler: Ioannis Papapetrou, Leonidas Kaselakis, Okaro White, Jeremy Evans, Eleftherios Mantzoukas

Pivotlar: Georgios Papagiannis, Jehyve Floyd, Vasilis Kavvadas

Koç: Dimitris Priftis

Panathinaikos, EuroLeague’deki ilk maçında 30 Eylül Perşembe günü konuk olduğu AS Monaco’ya 75-63 mağlup oldu.Yeşil-beyazlı ekipte, Ioannis Papapetrou 16, Daryl Macon 13 sayı üretti.

Yoncalar, Yunanistan Ligi’nin ilk haftasında da istediği sonucu alamadı. Panathinaikos, 3 Ekim Pazar günü deplasmanda Aris’e 81-71 yenildi. Panathinaikos’ta Kendrick Perry ve Okaro White 12’şer sayı üretti.

KAYNAK: Fanatik