Kızılyıldız kendi sahasında galibiyetler almaya devam ediyor. Belgrad ekibi dokuzuncu galibiyetini alırken, sarı lacivertli temsilcimiz yedinci yenilgisini almış oldu. 

İlk çeyrek karşılıklı basketlerle başladı. Yüksek skorla biten periyotta iki tarafta birbirine üstünlük sağlayamadı ve ilk çeyrek 23-23 eşitlikle sonuçlandı. İkinci çeyrek Fenerbahçe'de James Nunnally kısa süre üç faul yaparken, boyalı alanda Ekpe Udoh'un sayıları Fenerbahçe'yi oyunda tutmaya yetsede, Kızılyıldız ilk yarıyı 44-42 üstünlükle kapattı.

Kötü bir oyunla ikinici yarıya başlayan Fenerbahçe, sırp temsilcisi karşısında üretken olamadı ve 10 sayı geriye düştü 54-44. Bogdanovic'in üçlükleriyle farkı eriten sarı lacivertli ekip son periyota 61-59 geride girdi.

OBRADOVİC'E TEKNİK FAUL

Maçın bitimine beş dakika gibi bir süre varken hakemler ile tartışan koç Obradovic'e teknik faul çalındı. Son çeyrekte Vesely'nin ortaya koyduğu performans ve Ekpe Udoh'un pota altındaki etkili oyunu ile Fenerbahçe 71-69 öne geçmişti. Daha sonra Udoh yine sahneye çıktı ve farkı 4'e çıkardı. Ancak Kızılyıldız takımında etkili bir performans sergileyen Kuzmic, basket faul ile farkı 1'e indirdi.

Sırp ekibi kazandığı serbest atışların birinde isabet bulunca skor eşitlendi. Sarı lacivertliler Kalinic ile üçlük kaçırınca, Jenkins ile Kızılyıldız öne geçti. Son hücumda da Ekpe Udoh'un topuna Kuzmic'ten blok geldi ve Kızılyıldız kendi sahasında Fenerbahçe'yi 75-73 mağlup etmeyi başardı.

Kızılyıldız takımının istatistikleri;
Marko Simonovic 12 sayı, 4 ribaund, Charles Jenkins 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Ognjen Kuzmic 21 sayı, 8 ribaund

Fenerbahçe takımının istatistikleri;
Ekpe Udoh 16 sayı (7/8 iki sayı isabeti), Bogdan Bogdanovic 12 sayı, 6 ribaund, 6 asist, Luigi Datome 16 sayı (4/5 üçlük), 3 ribaund, 2 asist