THY Avrupa Ligi A Grubu'ndaki F.Bahçe-Bayern Münih karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, rakibin agresif bir takım olduğunu ve buna göre maça hazırlandıklarını belirtti.

İlk yarıda Bayern Münih'in avantaj yakalayacağı bir tempoda oynadıklarını anlatan Sırp başantrenör şöyle konuştu:

"İlk yarıda hiç top çevirmeden avantajı onlara verdik. Bahane gerekirse, ilk maçın etkisi diyebiliriz. Udoh'un eksikliğinden dolayı bazı oyuncularımız pozisyon değiştirmek zorunda kaldı ve yapmaları gerektiklerini hatırlayamadılar. Bu yüzden ilk yarı kötü geçti. Devrede çocuklara 'Bu maçı kazanmak elimizde. Savunmayı güçlendirip topu çevirirsek şansımız olur' dedim. İlk maçımızdı ama oyuncularım nasıl oynaması gerektiğini öğrendi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Avrupa Ligi'nde hiçbir takımı hafife alamayız. Hiçbir maç kolay geçmeyecek."

Obradovic, ABD'li oyuncu Ekpe Udoh'un sırtındaki ağrılar sebebiyle bugün forma giyemediğini dile getirdi.

Tecrübeli başantrenör takıma destek olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür etti.

Fenerbahçeli basketbolcu Ali Muhammed ise maça kötü başladıklarını ancak ikinci yarı tempoyu artırarak sahadan galibiyetle ayrıldıklarını kaydetti.

Pesic: Agresif olamadık

Bayern Münih Başantrenörü Svetislav Pesic, maçı kazanmak için büyük şans yakaladıklarını ancak ikinci yarıdaki oyunlarıyla sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

Fenerbahçe'yi tebrik eden Pesic, "Maçı kazanmak için şansımız vardı. Savunmamız, rotasyonumuz iyiydi. 20 dakika maçı kontrol altında tuttuk. Savunma ribaundlarından dolayı avantajı ikinci yarıda kaybettik. Çok fazla hücum ribaundu verdik. Agresif olamadık. Rakibin agresifliği dönüm noktası oldu" ifadelerini kullandı.