"ŞAMPİYONLUK KUPASI'NI ÜLKEMİZE GETİRMEK İSTİYORUZ"

"Güzel bir sezon geçirdik. bütün sezon istediğimiz her şeyi sahaya yansıttık. Normal sezonu lider bitirdik. Bu bizim için çok önemliydi. En zor rakiplerden biri olan Zalgiris'le eşleştik. Zor bir seri oldu ancak onları da eledik ve beşinci kez Final Four'da olmaktan mutluyuz. Zorlu bir sezon oldu, sakatlıklarımız oldu. Maalesef ki Final Four öncesi istemediğimiz üç sakatlığımız var. Biz üstümüze düşen her şeyi yerine getireceğiz Final Four'da. Tek hedefimiz olan şampiyonluğu bir kez daha ülkemize getirme hedefinde olacağız. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler, biz de onlara kupayı hediye etmek istiyoruz. Baskonia'da gelip bizi desteklemeyi unutmasınlar."

"F4 ÖNCESİ SAKATLIK İSTEMEZDİK"

"Final Four öncesi kimse böyle sakatlıkların olmasını istemezdi. Ancak biz kendimize çok inanıyoruz. O gün sahaya kim çıkarsa çıksın sonuna kadar savaşacaktır. Gönül isterdi ki tam takım gidelim Final Four'a ancak maalesef mümkün değil. Çok daha fazla savaşmamız gerekiyorsa çok daha fazla savaşırız, sonuçta biz oraya kupayı kazanmaya gidiyoruz. İster 5 oyuncuyla ister yarım oyuncuyla maça çıkalım fark etmez. Önemli olan sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele etmek olacak."

Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas'ın açıklamaları ise şu şekilde;

"TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM"

"Takımımla ve takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bir kez daha Final Four'dayız. Birçok zorluk yaşadık sezon boyunca ancak biz bunu hiçbir zaman bahane olarak kullanmadık ve hepsini atlattık. Finale çıkana kadar elimizden gelen her şeyi yapacağız."

"SAKATLIKLAR İŞİMİZİN PARÇASI"

"Sakatlıklar bizim işimizin bir parçası. Ancak biz mentalite olarak asla br bahane aramıyoruz. O yüzden sağlıklı olan oyuncuların, sahaya çıkıp elinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor. Cuma akşamı sahaya çıkıp savaşacağız. Biliyoruz ki taraftarımız da orada olacak, bizi en iyi şekilde desteklemelerini bekliyoruz."


Kaynak:Sporx