DAHA ÖNCE 5 ÜLKE YAPTI
Türkiye, 1988'den bu yana düzenlenen Dörtlü Final'e iki takım birden gönderen 5. ülke olarak da tarihe geçti. İspanya 7, İtalya 5, Yunanistan 3, Rusya ise 1 kez Dörtlü Final'e 2 takım birden gönderme başarısı gösterdi. F.Bahçe Beko ve Anadolu Efes, 17-19 Mayıs'ta İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrindeki Fernando Buesa Arena'da oynanacak Dörtlü Final'de mücadele edecek. İki Türk takımı 17 Mayıs'ta yarı finalde karşılaşacak ve finale çıkmaya çalışacak.

"DÖRTLÜ FİNALİ HAK ETTİK"
Anadolu Efes'in koçu Ergin Ataman, Dörtlü Final'i hak ettiklerini söyledi. F.Bahçe'yi de tebrik eden başarılı çalıştırıcı, "Obradovic son 5 sezondur takımını buraya getiriyor. İki takım da biraz şunun zevkini tadalım, ondan sonra yarı final için hazırlanmaya başlayacağız" dedi.

OBRA MAÇ İÇİN SABIRSIZ
Fenerbahçe'nin Sırp baş antrenörü Zeljko Obradovic, 17 Mayıs'taki maç için sabırsızlandığını ifade etti. İspanya'da güzel bir karşılaşma oynayacaklarını belirten Obra, "Anadolu Efes'le maçlarımız çekişmeli geçiyor. Bu da onlardan biri olacak. Keyifli bir karşılaşma olsun" diye konuştu.



Kaynak:Takvim