Maçtan sonra Fenerbahçe başantrenörü Zeljko Obradovic, açıklamalarda bulundu.

- Rakibimizi tebrik ediyorum! -

Galatasaray Odeabank'ın Maccabi FOX karşısındaki oyununu değerlendiren deneyimli antrenör, "Müthiş özgüvene sahip bir takıma karşı oynadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Bugün iki farklı yarı oynadık. İlk devrede rakibimiz her konuda mükemmeldi, 18 asistleri vardı. Bu da bizim savunmamızın çok kötü olduğunu gösteriyordu. Neredeyse bütün şutlarını sayıya çevirdiler. İkinci yarıda her şeyi değiştirdik." ifadelerini kullandı.

- Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler! -

Oyuncularının performansını öven Obradovic,"Maçın son anlarında moladan sonra Ali Muhammed her zaman yaptığı
klasik atışlardan birini buldu. Güzel bir savunmayla da karşılaşmayı kazanmayı başardık. İkinci yarıda maç o noktaya gelene kadar oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Zor bir anda karakterlerini gösterdiler." dedi.

- Taraftarlara teşekkür ederim! -

Son olarak taraftarlara da teşekkür eden deneyimli koç,"Önümüzde çok uzun bir yol var. Çok fazla maç oynayacağız. İki günde bir maç oynamak gerçekten kolay değil. Benim adıma çok güzel bir maçtı. Bunun için 2 takıma da teşekkür ediyorum. Basketbol severler bu akşam çok keyif aldı. Bizim için taraftarsız maçın hiçbir anlamı yok. Taraftarlara sağladıkları atmosfer için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.