THY Avrupa Ligi (A) Grubu’ndaki 8. maçında deplasmanda Real Madrid’e 80-73 yenilen Fenerbahçe’nin Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Maçı top kayıplarından kaybettik. İkinci devredeki 10 top kaybının hiçbir haklılığı olmaz" dedi.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Obradovic, "İlk olarak Real Madrid’i kutluyorum. Onlar için çok zor bir dönem ve iyi bir maç çıkardılar. İlk periyotta çok iyiydik ama oyuncu değişikliği yapmaya başladığımızda maç değişmeye başladı" diye konuştu.

Real Madrid’e karşı İstanbul’da oynadıkları ilk maça çok yakın bir mücadelenin sahada görüldüğünü belirten Obradovic, "Fark, top kayıplarında oldu. Hücumlarda kaybettik. İkinci yarı kaybedilen 10 top, bire birde kaybedildi. Bu düzeydeki maçlarda böyle hata yapamazsınız" ifadelerini kullandı.

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso ise "Büyük bir maç çıkardık. Oyuncularımı içten kutluyorum. Fenerbahçe ilk devre açık oynayarak, dış atışlarla bize zor anlar yaşattı ama ikinci devre enerjimizi toplayarak, sahada büyüyerek maçı kazanmayı bildik" değerlendirmesinde bulundu.