Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, yarın deplasmanda oynayacakları Lokomotiv Kuban maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, THY Avrupa Ligi'nde oynayacakları Lokomotiv Kuban maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Rus ekibi karşısında zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Sarıca, "Lokomotiv Kuban'ın kadrosu ve sahadaki gücü ortada. Rakibe iyi pres yapan, hızlı oynayan bir takımla karşılaşacağız. Belli bir sayı seviyesine ulaşmamız gerekiyor. Bunu başarabilirsek istediğimiz sonuçla evimize döneriz" dedi. THY Avrupa Ligi'nde deplasmanlardan alınacak galibiyetlerin önemine dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, "Rusya'dan alınacak galibiyet bize önemli bir avantaj sağlayacak. Yine son topa kadar mücadele eden bir Pınar Karşıyaka sahada olacak" diye konuştu.

THY Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Rusya'nın Lokomotiv Kuban takımına konuk olacak Pınar Karşıyaka kafilesi, İstanbul'dan kalkması gereken uçağın Krasnodar kentindeki sis nedeniyle iptal edilmesiyle İstanbul'da konaklamak zorunda kaldı. Kaf-Kaf, gruptaki 4. maçını oynamak için bu sabah gecikmeli olarak saat 10.00 uçağıyla Krasnodar'a hareket etti.