Turkish Airlines Euroleague‘de playoff turunda İspanya’nın Baskonia takımıyla eşleşen temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş‘ta yıldız koç Zeljko Obradovic zorlu turu geçerek Final Four’a kalacaklarına inandığını söyledi.
 
Habertürk gazetesinin Bomonti Hilton’da düzenlediği Türkiye Spor Zirvesi’ne katılan Sırp yıldız koç Zeljko Obradovic, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Euroleague’de normal sezonu 2. sırada bitiren sarı-lacivertlilerin koçu Obradovic, Baskonia eşleşmesini şöyle değerlendirdi:

“Artık daha fazla ciddiyet zamanı. Baskonia sezona iyi başlayamadı. Son dönemde çok iyi toparladılar. Sezon içinde koç değiştirdiler. Yeni koç geldikten sonra sadece dün Anadolu Efes’e kaybettiler. Final Four’a kalacağımıza inanıyoruz.”

Herkes Hazır Olmak Zorunda

Mental olarak çok iyi hazırlanmaları gerektiğini vurgulayan tecrübeli Sırp koç, “Baskonia serisinde şu ana kadar oynadığımızdan daha iyi oynamalıyız. Maç maç ilerlememiz lazım. 48 saat arayla maçlar oynayacağız. Bütün oyuncularım, en iyi seviyede Dörtlü Final’e gitmek istiyorsa hazır olmak zorundalar. En önemlisi saha avantajından faydalanmalıyız. Taraftarımızın da takımın parçası olarak bize katkıda bulunmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.