Khimki Moskova karşısında alınan galibiyetten ötürü memnuniyetini dile getiren Obradovic, “İkinci yarı daha agresiftik. İlk yarıdaki gibi onlara kolay şut şansı vermedik. Bu da bize hücum açısından özgüven verdik. Topu iyi kullandık. 3. ve 4. çeyrekte çok iyi oynadık. Çok iyi bir takımı yendik. Oyuncuları oyun için tebrik ediyorum.” dedi.

Taraftarların desteği ve 200. EuroLeague maçına özel verilen plaket ile ilgili Koç, “Müthiş destekleri teşekkür etmekten başka bir şey diyemiyorum.  6-7 yıldır buradayım. Maç maç ilerliyoruz. Kişisel teşekkürüm dışında buna devam etmeliler. Özellikle oyuncular için. Verdiğiniz sevgi gerçekten bizim için çok değerli. Salonumuzda bize özel enerji veriyorlar. ASVEL maçında da aynı şekilde destek verdiler. Neredeyse Avrupa’nın her yerinde destek görüyoruz. Bunu her zaman aklımızda tutmalıyız. Bizi çözen çok insan var ve her zaman destekliyorlar” diye konuştu.

Maçın devre arası soyunma odası konuşması ile ilgili Obradovic, “Maçı değiştirmemiz gerektiğini konuştuk. Çok fazla kolay sayı buldular. Özellikle de Timma. Basketbol kolay bir oyun değil. Her saniye konsantre olmalısınız. Konsantre olmazsanız kolay sayılar yersiniz. İkinci yarıda yanlış hatırlamıyorsam savunmada bir oyuncumuz hata yaptı. Nasıl oynadığımızdan bahsediyorum. Önemli olan kolay sayıları önlemek” ifadelerini kullandı.

“Maçın sonunda taraftarlar yeni kontrat diye bağırmışlardı. Taraftarların bu sevgisi hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna Koç, gülümseyerek; "Bu durumda iyi olan Türkçe’yi bilmiyor olmam" dedi.