Evkur Yeni Malatyaspor'u başarılı oyuncusu Adem Büyük, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

- Oyun olarak çok iyi gidiyoruz! -

İyi bir performans gösterdiklerini belirten Adem, "Son iki maçtır kazanıyoruz, bu çok önemli. İlerleyen haftalar için umut verici futbol oynamamız bizim için daha önemli. Oyun olarak çok iyi gidiyoruz. Takım olarak disiplinli ve kompakt oyunumuzu hiçbir zaman bırakmıyoruz. Kazandığımız zaman nasıl berabersek kaybettiğimiz zaman da beraber olmamız gerekiyor, bunu başardık. Teknik adam değişikliğinden sonra önemli bir gelişime kaydettik. Futbolcular olarak içimizdeki gücü, kaliteyi dışarı yansıttık. Bunda tabii ki bizi deplasmanda olsun iç sahada olsun destekleyen taraftarlarımızın da büyük payı var. Onlara da teşekkür ediyoruz." dedi.

- Medipol Başakşehir'i yenmek istiyoruz! -

Zorlu ve önemli bir maç olacağını söyleyen Adem Büyük, "Gerçekten çok önemli bir maç. İki teknik adam da birbirini çok iyi tanıyor. Şu anda, hemen hemen oynadığımız futbol aynı, diyebiliriz. Medipol Başakşehir maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hiçbir zaman aşağıya bakmak istemiyoruz. Kimse tabii ki alt sıralara oynamak istemez. Bizim öyle bir düşüncemiz yok. Kafamızı kaldırdık ve yukarı doğru bakmaya çalışıyoruz. Bu önemli maçlardan bir tanesi de Medipol Başakşehir maçı. İyi bir ekibe karşı oynayacağız, kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

30 yaşındaki Adem Büyük, bu sezon Süper Lig'de sahaya çıktığı 9 maçta 1 gol 3 asistlik performans gösterdi.