Süper Lig'in ikinci yarısı için kadroyu güçlendirme çalışmalarına tam gaz devam eden Karagümrük, üçüncü bombayı da patlattı. İtalyan yıldız Fabio Borini ve milli futbolcu Emre Çolak'ı kadrosuna katan kırmızı-siyahlılar,  29 yaşındaki Andrea Bertolacci'yi de renklerine bağladı.

Süper Lig ekibi, bonservisi elinde olan yıldız ismi kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

3'ÜNCÜ İTALYAN FUTBOLCU

Bertolacci transferiyle Karagümrük'teki İtalyan oyuncu sayısı 3'e yükseldi. İstanbul temsilcisi daha önce de İtalyan milli futbolcular Emiliano Viviano ile Fabio Borini'yi kadrosuna katmıştı.

Karagümrük ayrıca, kariyerinde Milan forması giyen 3. futbolcuyu da kadrosuna katmış oldu. Daha önce Milan forması giyen isimlerden Biglia ve Borini'yi alan Süper Lig ekibi, 29 yaşındaki Bertolacci'yle birlikte bu sayıyı 3'e çıkarmış oldu. 29 yaşındaki futbolcu daha önce İtalya Milli Takımı formasını da 5 kez giydi.

Futbola Roma altyapısında başlayan ve ardından Roma, Lecce, Genoa formalarını terleten İtalyan orta saha, 2015 yılında 21 milyon Euro karşılığında Milan'ın yolunu tutmuştu. Geçtiğimiz sezon Sampdoria ile anlaşan orta saha oyuncusu Bertolacci, bu yıl takımıyla anlaşmaya varamamıştı..

Kaynak: Fotomaç