Fenerbahçe'de arap saçına dönen 10 numara transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Corinthians forması giyen Rodriguinho'yu transfer etmek isteyen Fenerbahçe yönetiminin teklifi Rodriguinho tarafından kabul edildi. Transferin gerçekleşmesi Corinthians'ın vereceği karara bağlı durumda. Öte yandan Brezilyalı futbolcuda klübüne gitmek istediğini belirtti.

Taraftarın merakla beklediği 10 numara transferi sonuca ulaşmak üzere. Oyuncuyla anlaşan Fenerbahçe yönetimi, Corinthians ile sıkı sıkıya pazarlık yapıyor. Brezilyalı futbolcu Rodriguinho'nunda gelmek için klübüne baskı yaptığı öğrenilirken, yapılan 4 milyon Euro'luk teklifi kabul etmeyen Corinthians, 10 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli istedi. Bu bedeli vermesinin imkansız olduğunu belirten Fenerbahçe yönetiminin taraftarın merakla beklediği 10 numara transferi için nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

31 Ocakta kontratı biten Rodriguinho sözleşme yenilemeyeceğini ve gitmek istediğini kulübüne iletirken Corinthians direnmekte devam ediyor. Brezilya milli takımına da seçilen yıldız futbolcunun bonservis haklarının %50'si Corinthians'ta %40'ı Capivariano'da bulunurken %10'u America Mineiro'da bulunuyor. Transfer gerçekleşirse bonservis bedeli bu oranlarla 3 klübe pay edilecek.