UEFA ile yaptığı Finasal Fair Play anlaşması nedeniyle transfer bütçesi oluşturmak için futbolcu satmak zorunda olan Fenerbahçe'ye İtalya'dan müjde geldi.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Kısa süre önce Caner Erkin'i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katan Inter, Sarı- Laci- vertli yönetimin göz- den çıkardığı Luis Nani'ye resmen talip oldu. Çizme kulübünün Portekizli futbolcu için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor. Fenerbahçe eğer Nani'yi satarsa kasasına sadece 8 milyon Euro girmeyecek. Yıldız futbolcu ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Sarı-Lacivertliler, bonus ve maç başları ile birlikte 2018 yılına kadar 11 milyon Euro'luk ödeme yapacak.

NANI  INTER'İ KABUL ETTİ!

Böylece Fenerbahçe'nin kazancı 19 milyon Euro'yu bulacak. Nani'nin yerine transfer edilmesi düşünülen Sivassporlu Aatif'ın maliyeti ise 5 milyon Euro'yu bile bulmayacak. Öte yandan İtalyan basını, Nani ve Inter arasında anlaşmanın büyük oranda gerçekleştiğini de duyurdu. Portekizli yıldızın 3.2 milyon Euro garanti ücret ve 3 yıllık sözleşmeye 'evet' dediği ifade edildi...