1907 Fenerbahçe Derneğinden yapılan açıklama şöyle;

1907'li Saatler Sohbet Toplantılarımızın bu dönemki ilk konuğu Fenerbahçemizin ve A Milli takımımızın unutulmaz kaptanlarından Volkan Demirel oldu.

Sarı lacivert çubuklu formamızı aralıksız giydiği 17 yılda sayısız başarıya imza atarak, camiamızın ve A milli takımın simge isimlerinden birisi haline gelen ve profesyonel oyunculuk kariyerini geçtiğimiz günlerde Fenerbahçemizde tamamlayan Volkan Demirel, üyelerimizin ve misafirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantımızın konuğumuz oldu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Gökhan Akça moderatörlüğünde gerçekleşen sohbet toplantımıza, Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Esra Nazlı Ercan da katılırken; konuklarımız hem duygusal, hem de keyifli anlar yaşadı.

Fox TV'nin "1 Volkandır Fenerbahçe" adıyla geceye özel hazırladığı video ile başlayan sohbet toplantısı, soru cevap şeklinde devam etti. Geceye yoğun ilgi gösteren üyelerimiz, Volkan Demirel'den 17 yıllık Fenerbahçe anılarını dinlerken, unutulmaz kaptanımıza forma imzalatma fırsatı yakaladılar.

Etkiliğimiz, Yönetim Kurulu üyemiz İsmail Coşkun ve üyemiz Murat Tayhan'ın doğum günü için hazırlanan kutlama ile devam ederken, söyleşi sonunda söz alan 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanımız Ruşen Çetin, günün anısına hazırlanan plaketi Volkan Demirel'e takdim etti.