Antaşyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın sunduğu Mixed Zone programına konuştu.

- O gece bu başarıyı hissettim! -

Antalyaspor ile zor dönemlerden geçtiklerini belirten Rıza Çalımbay, "Bu takım 2 puandayken göreve geldik. Eto'o taraftarla iddiaya girdiği zaman onu idmanda yanıma çağırdım ve takımı bu şekilde sahiplendiği için teşekkür ettim. O maç Rize ile berabere kalmıştık. Sonrasında Beşiktaş'a yenildik ama ben o gece bu başarıyı hissettim." dedi.

- Samuel Eto'o bir yere gidemez! -

Kamerunlu golcü Eto'o hakkında da konuşan Çalımbay, "Eto'o'yla ilgili haberler çıkmaya devam ediyor. Ancak Eto'o bir yere gidemez. Çünkü Antalyaspor'la sözleşmesi devam ediyor. Eğer yönetim izin verirse gidebilir, fakat şu anda öyle bir şey yok. Eto'o bu takımın kaptanı ve en değerli oyuncularından biri. Burada da çok mutlu. Gelecek sezon planlarımı o varmış gibi yapıyorum." şeklinde konuştu.

- Chahechouhe gibi bir oyuncuyu isterim! -

Fenerbahçe'nin Faslı oyuncusu Aatıf Chahechou hakkında da soruları yanıltlayan Rıza Çalımbay, "Aatif, Türkiye'ye bizim getirdiğimiz bir oyuncu. Şu anda da transfer listemizdeki isimler arasında. Onun gibi bir oyuncuyu isterim tabii ki. Ancak iş yönetimlerde. Yönetime söyleriz, alırsalar seviniriz." ifadelerini kullandı.