Sarı-Lacivertli formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Aatif şunları söyledi: “Fenerbahçe gibi büyük bir takıma transfer olduğum için hem heyecanlıyım hem de gurur doluyum. Hedefim bu camia altında kupalar kazanmak, başarılı olmak. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’ye gelmek, benim için bir şeyi değiştirmeyecek. Sivasspor’da oynadığım gibi yine her maçta çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmaya, her maçı kazanmaya çalışacağım. Buraya oturmaya gelmedim. Sivas’ta sadece sakat ya da cezalı olduğum maçlarda oynamıyordum ve ardından tekrar formama kavuşuyordum.”

"Rekabetin farkındayım"

“Fenerbahçe’de rekabet oldukça üst seviyede olacak. Formayı kapmak ya da formayı kaptırmamak için çok savaşmam gerektiğinin farkındayım. Bu kulübe oynamak için geldim ve bu hedefime ulaşmak konusunda son derece kararlıyım. Büyük futbolcularla birlikte oynayacağım ve gelişmeye devam edeceğim. Kimseye bir şey ispat edecek bir durumum yok. Sivas’ta her sezon belli bir gol ortalaması yakaladım, Süper Lig’de gol kralı oldum. Başarılı işlere imza attığım için bugün Fenerbahçe’nin oyuncusuyum. Yeni takım arkadaşlarım ve yeni hocam, beni çok iyi şekilde karşıladılar. Takım içinde çok iyi bir atmosfer var.”

"Şampiyonlar Ligi çok önemli"


“Teknik direktörümüz Vitor Pereira ile görüştüm. Beni son 1 senedir yakından izlediğini söyledi. Benden beklentilerini anlattı ve oyun sistemimiz hakkında bilgiler verdi. Fenerbahçe’nin oyun stilinin bana çok uygun olduğuna inanıyorum. Hem savunma hem de hücum anlamında takıma destek verip, gol atmak ve attırmak istiyorum. Eğer büyük bir takımda oynuyorsanız, şampiyonluktan başka bir şey düşünemezsiniz. Ben de katıldığımız her turnuvada kupaları kazanmayı istiyorum. Şu an önümüzde Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefi var. Gruplara kalmayı başaracak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Orada oynamak her futbolcunun hayalidir. Umarım bunu başarırız. İnşallah ilk sezonumda başarılı olurum, hem bana güvenenleri hem de taraftarlarımızı mutlu ederim.”