Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Sarı Lacivertli yönetim ile birlikte tribünde yer alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Ahmet Çakar'dan Beyaz TV ekranlarından çağrı gelirken, Ilıcalı açıklamada bulundu.

Çakar, tribünde sadece yöneticilerin olabileceğini ifade ederek, "Acun Ilıcalı benim arkadaşım, maça girsin de, TFF'ye soruyorum, Acun Ilıcalı hangi statüden maça girdi?" sorusunu yöneltti.

Sporx'te yer alan habere göre; Acun Ilıcalı ise Fenerbahçe yönetiminin belirlediği 20 kişilik bir ekibin maça girebildiğini belirtirken şu ifadeleri kullandı;

"Ne işi var orada demesi Çakar'a yakışmadı. Yönetici demek bağlayıcı olurdu, Emre Belözoğlu yönetici olmadığı için maça sokamayacaktın. Allah'tan bunu yapanlar bunu düşünmüşler. Kadın kuaförünü de çağırsalar, onun da bir faydası vardır kulübe."

Galatasaray'ın kendilerini çok iyi ağırladığını dile getiren ünlü televizyoncu, "Fenerbahçe için ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum, başkanımızın da takdiridir beni davet etti. Ben misafirdim, sağ olsunlar beni çok güzel ağırladılar. Galatasaray Başkanı da başta olmak üzere tüm yöneticiler yakın ilgi gösterdi. Hepsi sağ olsunlar. Güzel, centilmence bir hava vardı. Türk futbolu için güzel bir buluşmaydı." şeklinde konuştu.

Ahmet Çakar'ın Fenerbahçe başkanlığı hayali olup olmadığını sorması üzerine ise Acun Ilıcalı şu yanıtı verdi;

"Şu anda başkanımızdan son derece memnunuz. Ben şu anda Fenerbahçe başkanlığını düşünmüyorum, tamamen işime konsantreyim."

Kaynak: Mynet Spor