Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin taraftarına transfer müjdesini verdi. Canlı yayında açıklamada bulunan Ilıcalı şu ifadeleri kullandı; "Fenerbahçe'ye sol bekin kralı geliyor" 

Sarı Lacivertli takımda sol bek transferi için ilk adaylardan biri olarak Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan eski oyuncusu Caner Erkin bulunduğu iddia ediliyor.

İtalyan basını ise Serie A ekibi Inter'de forma şansı bulmakta zorlanan Kwadwo Asamoah'ın Fenerbahçe yolunda olduğunu öne sürmüştü. Geçen sezon transferi son anda yatan Milan'ın futbolcusu Ricardo Rodriguez de adaylardan biri...

Sol bek için son aday ise Rizespor'un Hırvat oyuncusu Dario Meljnak olduğu konuşuluyor.

Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından büyük bir sürpriz yaşandı.

Fenerbahçe taraftarları 31 binin üzerinde etkileşim gerçekleştirerek, La Liga devi Real Madrid'in yıldız oyuncusu Marcelo'yu "trend topic" yaptı.

Bir kısım Sarı Lacivertli taraftar Marcelo transferinin hayal olduğunu, bir kısmı ise Fenerbahçe'ye gelebileceğini düşünüyor.

31 yaşındaki Brezilyalı yıldız Marcelo da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İspanyol ekibinde kalmak istediğini belirterek şu ifadeleri kullanmıştı; "Kulübün beni göndereceğini zannetmiyorum" 

Büyük bir Fenerbahçe taraftarı olmasıyla bilinen Acun Ilıcalı, daha önce de Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'le ilgili olarak taraftarları heyecanlandıran şu sözleri söylemişti;

"Mesut Özil'i Fenerbahçe'ye getir' şeklinde istekler var. Yakında sanki güzel şeyler olabilir diye düşünüyorum. Öyle hislerim var. Mesut'u çok seviyorum. Fenerbahçeliyim. Bu konuda elimden bir şey gelirse yapacağım. Bu konuda bir çaba içerisindeyiz. Anlatmak isterdim ama çok da anlatamıyorum. Sonra anlatırız. Bildiğiniz gibi kontratlar var, kontratın bitmesi geliyor. Mesut'un kontratı bittiği zaman bence favori Fenerbahçe olur. Çünkü başkanımız Mesut'u getirebilecek bir başkan. Ben de bu konuda elimden ne gelirse yaparım."

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün de CNN Türk Instagram hesabında Damla Uğurtürk'ün sorularını yanıtlamış ve Avrupa'dan bir futbol kulübünü satın alabileceğini dile getirmişti.

Ilıcalı'nın başkanlığını Türk iş insanı Işıtan Gün’ün yaptığı Eredivisie Ligi takımlarından Fortuna Sittard’ı satın aldığı öne sürülmüştü ancak bu konuda iki taraftan da açıklama gelmedi.

Kaynak: Super Haber