Volkan Demirel Fb Tv'ye zehir zemberek açıklamalar yaptı...Ve Bursaspor maçında  tribünlerden gelen tepkilere sert tepkiler verdi.


Bursaspor maçı boyunca kendisine yönelik tezahüratlara  hakkında konuşan Volkan Demirel, "Benim için yapılan tezahüratlara gelince buna artık alıştım. Vatan haini ya da başka türlü şeylere alıştık. Ancak eşimin ve annemin adını söylüyorlar. Bu şekilde küfür ediyorlar. Bursa’da çok güzel bir taraftar vardı. Bursaspor taraftarlarını tebrik ediyorum. Ama bütün taraftara da bunu mal etmemek lazım. Bazı kendini bilmezler benim aileme  rahatça dil uzatıyorlar. Onların adamlıklarından, örf ve adetlerinden şüphe ediyorum.

Bunu yapan insanların bir aile terbiyesi almadıklarını düşünüyorum. Çünkü almış olsalar böyle bir şekilde  tezahüratlar yapmazlar" diyerek sert tepki gösterdi.

Kendisine yönelik 'vatan haini' tezahüratlarına da değinen Volkan Demirel, "Beni vatan haini ilan ediyorlarsa kendi sayelerinde oldu. Ben milli formayla sahaya çıkmışım. Benim kalesini koruyacağım tribünler bana böyle şekilde hakaret ederse gereğini yaparım diye düşünüyorum. Bazı yerlerde, 'kendi sahasını neden terk etmiyor' diyorlar. Ancak beni rakip seyircinin yuhalaması, küfür etmesi beni maça bağlar motive eder. Ama benim kalesini koruyacağım insanlar bana küfür ederse kusura bakmasınlar ben o mücadelede bulunmam. Bu nedenle Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ediyorum. Beni her zaman desteklediler, beni hep saymış ve sevmişlerdir. Vatan hainliği denmesini kendileri yarattılar. Ancak işin içine annem, babam, eşim çocuğum karışınca onların adamlıklarından şüphe ederim. Eğer insansalar dışarıda yüzüme söylerler. Dışarda gördüklerinde de 'Volkan Ağabey fotoğraf, Volkan Ağabey forma var mı?' diye geliyorlar yanımıza. O yüzden Türk insanı, kim tepedeyse, kim işini iyi yapıyorsa – ben bunu anladım gözlemlerimde, sadece futbolda da değil – bu şekilde tepki görüyor“ dedi.